5 tips voor een geslaagd event

Het organiseren van een evenement is hard werken, vraagt heel wat energie en natuurlijk ook respecteren van het budget. Om ervoor te zorgen dat uw evenement aan al uw verwachtingen voldoet, geven we graag enkele tips mee:

  • Kies de perfecte locatie.

De locatie bepaalt in grote mate de convivialiteit en de sfeer van uw evenement. Kies daarom een locatie die u de mogelijkheid biedt om de vrije loop te geven aan uw ideeën en creativiteit. Tevens is het belangrijk dat de locatie flexibel en moduleerbaar is, perfect aan te passen aan het aantal deelnemers. Ten slotte, is toegangkelijkheid ook een belangrijke factor. Het grote pluspunt van de Event Lounge is dat de locatie zich bevindt nabij heel wat invalswegen komende vanuit heel belgie.

  • Werk met een team op wie u kan rekenen.

Wees omringd door ervaren mensen die u helpen uw evenement te organiseren. De Event Lounge is zich ervan bewust dat dit een belangrijk onderdeel is van het event en verleent daarom 2 ervaren eventmanagers, een professionele technische equipe en 5 vaste cateraars aan. Kortom, biedt het Event Lounge team de perfecte service voor zowel privé als business aangelegenheden.

  • Kies een activiteit geschikt voor iedereen

Ongeacht hoe groot of klein evenementen zijn, ze zijn onmisbaar geworden om het imago van de onderneming naar voor te brengen. Het is belangrijk een uniek evenement te creeren, uitgevoerd op maat en in functie van de verwachtingen van de klanten. De Event Lounge is een erg polyvalente locatie die gespecialiseerd is in zowel teambuilding, productlancering, cocktails, personeelsfeesten, jubilees, enz.

  • De catering is een must!

De catering is één van de belangrijkste aspecten van uw evenement. De kwaliteit van de gerechten en de service is van groot belang en zal voor grotendeels het succes van uw evenement bepalen. Event Lounge beschikt over een aparte gelegenheid voor ontvangst en diner. Dacht u aan een walking of zittend diner? Een orgineel buffet of flying dishes? Geen nood, Event Lounge heeft vijf cateringpartners die uw formules op maat bieden. Een avontuur voor de smaakpapillen van uw genodigden.

  • Budget

Respecteren van het budget is belangrijk voor de klanten en dit weten we al te goed op de Event Lounge. Daarom bieden we een all-in-one dienstenpacket opgenomen in een gedetailleerd offerte en sturen we een prijslijst voor alle mogelijke diensten door. Op die manier wordt alle financiële stress vermeden.