ALD Automotive

Naar aanleiding van dit jaarlijkse evenement stelt ALD aan zijn werknemers de resultaten van het afgelopen jaar, de toekomstige doelen en de marktevolutie voor. De werknemers hebben ook de kans om vóór de verhuis voor het eerst de nieuwe ruimtes te ontdekken.

ALD

Elk jaar wordt er een externe spreker uitgenodigd. Dit jaar ging die eer naar Mark Herremans. In 2002 werd Mark Herremans door de Belgische pers verkozen tot sportman van het jaar en hij is dan ook een van de beste motiverende sprekers. Rekening houdend met de veranderingen en transformaties in de automobielsector wilde ALD Automotive benadrukken hoe belangrijk het is om zich constant opnieuw uit te vinden en veerkrachtig te zijn om in deze sector te overleven.

Mark Herremans toonde die avond aan hoe een tegenslag in een opportuniteit getransformeerd kan worden en hoe dit de creativiteit kan stimuleren zodat elk nadeel als een mogelijk voordeel kan worden beschouwd. Hij legde uit dat moeilijkheden gunstig kunnen blijken door zich op het positieve te concentreren en dat teamwork kan bijdragen aan ons succes. Er wacht ALD Automotive dus een mooie toekomst.