Atos Worldline “Latino Chic” in de Event Lounge

Recent organiseerde de Brusselse evenementenorganisator Event’ives het personeelsfeest van Atos Worldline in The Event Lounge. Niet minder dan 600 genodigden genoten er met volle teugen van het feest dat ‘Latino Chic’ als centraal thema meekreeg.

Gezien de uitgebreide faciliteiten, de ruimtelijke mogelijkheden en de verschillende kleuren die in de zaal van Event Lounge aanwezig zijn, sloot de locatie perfect aan op het gekozen thema. Alle volumes werden op een slimme en lichtvoetige manier aangekleed in rood en zwart en gaven aan het personeelfeest een moderne toets.

Ondertussen is het al 10 jaar lang de gewoonte dat Atos Worldline (voorheen banksys) het volle vertrouwen stelt in de knowhow van Event’ives voor de organisatie van haar feestelijke avonden en andere evenementen. Na het serveren van de cocktail op de verdieping en het gelijkvloers begaven de werknemers zich naar de grote zaal waar ze van een heerlijk diner in een prachtig gedecoreerde omgeving konden genieten. Het geheel werd muzikaal op smaak gebracht door een Cubaanse band die de genodigden meteen in de juiste latinosfeer onderdompelde.