Personeelsfeest Brussel

Een personeelsfeest is een evenement dat eenmalig of op regelmatige basis georganiseerd wordt door een bedrijf om haar personeelsleden te bedanken, in de bloemetjes te zetten of te motiveren. Zo’n feest, dat vaak rond het einde van het jaar plaatsvindt, moet een ontspannen en aangenaam moment zijn voor uw team en hen een positieve boost geven. Een minutieuze voorbereiding is dan ook onontbeerlijk om dat doel te bereiken.

Een aantal tips voor de organisatie van uw personeelsfeest (in willekeurige volgorde)

Een personeelsfeest is het uitgelezen moment om uw mensen te bedanken voor het geleverde werk, dus moet het heel gemoedelijk zijn en even het werk doen vergeten.

Tijdens dit soort evenementen kunnen ook de partners en de kinderen uitgenodigd worden.

Een personeelsfeest moet uw medewerkers de kans geven om op een informele manier met hun leidinggevenden en met de directie te praten. Zorg dus voor gelegenheden en plaatsen om dergelijke uitwisselingen mogelijk te maken.

Bij dergelijke feestelijke evenementen kunnen de banden tussen de medewerkers nauwer aangehaald worden, dus is het belangrijk om ‘bindende’ en leuke activiteiten te voorzien.

Bedenk een origineel thema dat verbindt, dat de toon zet en dat gemakkelijk te onthouden is. Dat thema wordt dan de rode draad van heel uw evenement, van de organisatie tot en met de debriefing achteraf, met inbegrip van de uitnodigingen en het evenement zelf.

Zoek een locatie die gemakkelijk bereikbaar is en waar voldoende parkeerplaats is, zodat uw gasten niet gestresseerd binnenkomen. Het is ook belangrijk dat de zaal precies de juiste afmetingen heeft voor al uw genodigden: in een te kleine zaal voelen ze zich niet op hun gemak, maar een te grote en bijna lege zaal is slecht voor uw geloofwaardigheid.

Vorm u een duidelijk beeld van de activiteiten en de presentatie die u uw gasten wilt bieden. De gekozen locatie moet immers ook op technisch vlak aansluiten bij uw plannen.

Een personeelsfeest bij Event Lounge

Event Lounge is een groot complex waar u kunt kiezen uit een tiental zalen. In dit moderne kader aan de rand van onze Belgische hoofdstad kunt u uw personeel ontvangen in een wereld van design waarin iedereen zich al snel op zijn gemak voelt.

Hoeveel gasten u ook uitgenodigd hebt voor uw evenement, wij hebben altijd de juiste zaal voor u.

Event Lounge is een locatie die uitermate geschikt is voor workshops in combinatie met plenaire sessie. Deze kleine groepjes vormen het hart van uw feest waar het succes van uw evenement van afhangt.

Om u te helpen en te begeleiden tijdens heel de organisatie van uw personeelsfeest bij Event Lounge in Brussel bieden wij u een enthousiast team dat bruist van de ideeën en ook een aantal heel handige documenten. Aarzel niet om beroep te doen op onze raadgevers.

Waarom Brussel?

Brussel blijft het centrum van ons land en is dus ideaal gelegen, zowel voor Nederlandstaligen als voor Franstaligen.

Bovendien ligt Event Lounge langs de Ring rond de hoofdstad, in de directe omgeving van het vliegveld Brussel Nationaal. Naast de internationale bereikbaarheid vanuit Zaventem is de locatie ook vlot bereikbaar via een aantal grote snelwegen: de E40 vanuit Gent, Leuven of Luik, de E411 vanuit Wallonië en de A12 vanuit Antwerpen.

We hebben een zeer ruime parking en goede bewegwijzering, zodat uw personeel zonder de minste stress kan genieten van uw feest.