De Event Lounge is vanaf nu een ecodynamische onderneming

De Event Lounge kondigt met trots aan dat we onze eerste ster van het kwaliteitskeurmerk ‘Ecodynamische onderneming’ ontvangen hebben.

Een nieuw keurmerk, naast het bestaande Green Key-keurmerk dat we nu al 3 jaar voeren. Het kwaliteitskeurmerk ‘Ecodynamische onderneming’ is een beloning voor de milieu-inspanningen die we sinds 2012 gedaan hebben.

De Event Lounge respecteert de wetgeving en de milieuvoorschriften die in het Brussels hoofdstedelijk gewest gelden, maar we willen nog verder gaan. We houden het verbruik van water en energie op onze vestiging nauwkeurig bij, zodat we onze infrastructuur en onze voorzieningen voortdurend kunnen verbeteren en efficiënter kunnen werken. In het kader van ons milieubeleid nemen we de verantwoording voor het verminderen van ons afval en van onze invloed op de lucht, het water en de bodem. Daarvoor hebben we een efficiënt beheersysteem. We leiden onze medewerkers op en informeren onze klanten, zodat iedereen aan de bescherming van het milieu kan bijdragen.