EASI Kick Off 2018

EASI was trots om het jaar te kunnen starten met een even onvergetelijk als succesvol evenement, met als kers op de taart inspirerende acts en originele activiteiten voor alle leeftijden. Onze catering partner, Great Traiteur, verwende de aanwezigen met culinaire hoogstandjes tijdens een glamoureus galadiner.

Het entertainment was van zeer hoog niveau, mede dankzij de vermakelijke bellenblaas-act. Op de feestlocatie hing een kermissfeer met tal van activiteiten en snacks die elke zoetekauw wist te verleiden. Popcorn, karamelappels en suikerspin … het zijn maar enkele voorbeelden van de lekkere zoetigheden waar de deelnemers onder veel gelach konden van smullen tijdens de vele leuke spelletjes. Het was voor iedereen een geweldige avond vol entertainment en plezier. Er werd gretig gebruik gemaakt van de photobooth en op de dansvloer liet iedereen zich goed gaan.

Het mag duidelijk zijn dat softwareontwikkelaars weten hoe ze een feestje moeten organiseren en hoe ze de sfeer erin kunnen krijgen met de juiste hoeveelheid glitter en glamour!