Event Lounge opent terras voor buitenactiviteiten in de hoofdstad.

Om nog beter te kunnen inspelen op de wensen van de klanten, opent de Event Lounge van begin mei tot eind oktober een terras. Tot 150 personen zullen gezellig buiten kunnen genieten van de intieme sfeer die het terras biedt en die zich voor de meest uiteenlopende evenementen leent.

“Wij voelen duidelijk aan dat er in de eventsector een tendens is naar meer buitenactiviteiten”, verklaart Lynn Arys, Manager van Event Lounge, waarom voor een buitenterras wordt gekozen. “Na een lange winter en ook een voorjaar dat weerkundig niet al te best was, snakken de mensen naar een happening in openlucht. “Wij willen competitief blijven op de markt en onze klanten de opportuniteit geven om ook bij ons een barbecue, een cocktail of flying dinner buiten te organiseren.”

Het terras heeft enkele ontegensprekelijke troeven. “Het is sowieso al moeilijk om in Brussel een terras te vinden om buitenevents met een capaciteit tot 150 personen te organiseren. Dit terras is gewoon een welkome rustplek net buiten de stad. Het terras kan ook volledig worden gepersonaliseerd volgens de wensen van de opdrachtgever. De aanwezigen zullen helemaal ondergedompeld worden in de sfeer van het event en het gevoel hebben in een andere wereld te toeven. Heel wat locaties zitten met de handen in het haar als het regent, maar dat is bij ons nergens voor nodig. Indien de regen de pret bederft kunnen de gasten hun event gewoon verplaatsen naar de ontvangstruimte, meer bepaald de Lounge Bar Area.”