Flashy BtoB Event in de Event Lounge

Voor de organisatie van haar personeelsfeest koos Aon Risk Solutions voor de faciliteiten van de Event Lounge. Aangezien het prestigieuze feest maar om de drie jaar plaatsvindt, was dat meteen een grote uitdaging voor de organisatoren…

Aon pakte het van meet af aan groots aan en palmde de Event Lounge volledig in voor de Flashy Party.

Van bij de ontvangst werden de genodigden meteen in het ‘flashy’ thema ondergedompeld. De traiteur serveerde een avondmaal waarbij de gasten de mogelijkheid werd geboden zowel zittend aan tafel te eten ofwel te kiezen voor een walking dinner zodat ze regelmatig van ‘co-eters’ konden wisselen. En dat bleek zonder meer een ‘Super Formule’!

De heerlijke en overvloedige buffetten waren om van te snoepen. De talrijke kleine nagerechtjes lieten toe om echt van alles en nog wat te kunnen proeven…

Het geheel werd opgeluisterd door een meer dan uitstekend orkest, terwijl ook de meertalige animatie tiptop in orde was.

De Event Lounge werd voor de gelegenheid helemaal omgeturnd in een flashy magische plaats, maar dan één met klasse, zonder ook maar één ogenblik pompeus over te komen. Ook de parking (400 plaatsen) en de vlotte bereikbaarheid bleken uitstekende meevallers.

Mede dankzij een uitstekende voorbereiding beleefde het personeel een mooie avond in een toffe, kameraadschappelijke sfeer.