Fujitsu World Tour 2017

Voor het 2e jaar op rij is de Event Lounge het decor van de Fujitsu World Tour in België. Met meer dan 14.000 experten afkomstig uit 6 continenten (en 20 landen) is dit de grootste roadshow in zijn soort. Eén ding is zeker: voor alle technologiefanaten was dit hét event van het jaar!

Het thema van dit jaar luidde “Human Centric Innovation: Digital co-creation”, met andere woorden, innovatie waarbij de mens centraal staat. Het doel was mensen aan te moedigen om samen een betere online community uit te bouwen.

Het programma was goed gevuld, met seminaries, workshops en tentoonstellingen. Omdat de studio zo polyvalent is, konden er twee aparte ruimtes gecreëerd worden, wat de creativiteit alleen maar ten goede kwam. In de Convention 1 had een seminarie plaats voor 400 personen, gevolgd door een tentoonstelling in de Cocktail Area. Fujitsu liet 400 belangstellenden alle nieuwigheden op het vlak van technologie ontdekken. De gasten konden ook deelnemen aan workshops met specialisten uit de hele wereld.

Om iedereen bij de les te houden had Fujitsu een beroep gedaan op de populaire traiteur Chef Chez Soi. Deze laatste zorgde ervoor dat de gasten de hele dag door verwend werden en aan het eind van de dag in de tentoonstellingsruimte van een afsluitende receptie konden genieten. En ook deze editie werd dus in schoonheid afgesloten.