KLM-Air France gastvrij onthaald in de Event Lounge

Op donderdag 18 november 2010 werden een 600-tal reisagenten van KLM – Air France gastvrij onthaald in The Event Lounge te Brussel. Onder het thema “Better in Blue – Afrika” werden stijlvolle Afrikaanse accenten naadloos verweven met de moderne uitstraling van de locatie.

Naast de imposante Senegalese maskers en de indrukwekkende black&white fotoreportage vormde een levensechte oase het ‘centerpiece’ van de zaal.

Hier kregen de genodigden de kans languit te relaxen in de loungezetels met zebramotief, genietend van een Mongozo biertje.

Het Sultan Sushi team stak naar goede gewoonte de koppen bij elkaar voor een bijzondere editie van het ‘Better in Blue’- event voor Air France – KLM. Het centrale thema voor 2010 werd het magische continent Afrika. De hele avond smaakte naar Afrika en vooral naar meer! Dit bleek uit het eindeloze enthousiasme waarmee de gasten zich inzetten tijdens het African Roulette spel. Prachtige reizen werden in de wacht gesleept en overhandigd door een charmante Congolese host en zijn assistente.

Als swingende afsluiter nam het Afrikaanse trommelgezelschap de genodigden mee op een betoverende reis naar het oude Rwanda en slaagden er met hun opzwepende ritmes in alle aanwezigen in beweging te brengen.

Kortom, het was so baie goed!