Event Lounge decor van spektakelrijke avond voor Total Mazout

Na deugddoende vakantie met veel zon, zee, strand is het team van Event Lounge er begin september opnieuw volop tegenaan gegaan met een evenement Van Total Mazout.

In opdracht van de bekende brandstoffenleverancier organiseerde 2 Perfection een evenement met e-commerce als centraal thema. 210 genodigden, hoofdzakelijk directieleden, kregen er uitleg over de lancering van het nieuwe product met als belangrijkste doel het sensibiliseren van de verkopers.

Het event startte met een conventie, waarbij uiteraard alle aandacht ging naar het nieuwe product. Na afloop konden de genodigden aanschuiven voor een zittend diner dat door traiteur Guillaume Van Eeckhout werd verzorgd. De genodigden hadden vooraf hun uitnodiging online gekregen en kregen de kans hun voorkeursmenu aan te duiden. Waarom de klant voor Van Eeckhout kiest, is logisch: van bij de eerste contactname raakte de opdrachtgever immers sterk onder de indruk van de kwaliteit en verfijning van het aanbod en van het voorstel dat naadloos aansloot op de ‘high level’-status van het evenement.

De avond werd vervolgd door een spektakel met animaties in de vorm van LED-dansers en luchtacrobaten. Het hele gebeuren werd afgesloten met een gesmaakte dansavond. De techniek werd in goede banen geleid door GSP2, de bekende huisleverancier van de Event Lounge. Voor het officiële conventie-gedeelte met de lancering van het nieuwe product werd gebruik gemaakt van een 14 meter lang scherm. Marlène de Wouters zorgde voor een passende presentatie die met behulp van het green screen effect een ongeziene en vooral spectaculaire illusie creëerde. In de ‘Cocktail Area’ gooide de inventieve projectie met matrix-technologisch effect op de doeken van de vier driehoeken van de Event Lounge hoge ogen.