Prinses Mathilde reikte de 14e WOMED Award uit in de Event Lounge

Ann Vancoillie, zaakvoerster van Creaplan en Aluvision, wint de WOMED Award 2012 (Women in Enterprise and Development) en wordt zo de vrouwelijke onderneemster van het jaar.

Ze heeft de prijs uit handen gekregen van prinses Mathilde in de Brusselse Event Lounge op de 14e WOMED Award van Markant, het netwerk voor actieve en ondernemende vrouwen, in samenwerking met UNIZO. Aluvision biedt oplossingen voor standenbouw, Creaplan is actief in de standenbouw en interieursector.

De WOMED Award zet een uitzonderlijke onderneemster in de kijker, die minstens vijf jaar haar eigen zaak runt. De prijs voor Belofte van het jaar gaat naar een startende onderneemster die minder dan 5 jaar als zelfstandige in hoofdberoep actief is in haar eigen zaak.

Markant reikt elke twee jaar in samenwerking met Trias de WOMED Award Zuid uit aan een onderneemster die in het Zuiden het verschil maakt voor zichzelf en haar omgeving.

Event Lounge bleek het perfecte en glamoureuse décor voor de ontvangst van de Prinses en talloze grote namen in de politiek (Kris Peeters, Maggie de Block en Sabine de Béthune). Verschillende zenders vanuit het land hebben van de oportuniteit gebruik gemaakt een reportage over Prinsess Mathilde en de uitreiking van deze WOMED Award te maken.