Sisley onthult nieuw parfum in de Event Lounge

De lancering van het nieuwe parfum van Sisley op 19 januari 2017 werd verzorgd door het bureau Secondfloor. Het nodigde 600 professionals uit in de Event Lounge om de nieuwe geur Izia in avant-première te komen ontdekken.

Sisley wil met zijn nieuwe geur het rozenparfum opnieuw uitvinden. Isabelle d’Ornano, de oprichtster van Sisley, vond haar inspiratie in de tuin van het familiedomein in hartje Berry waar ze struiken, hortensia’s, kamperfoelies en rozenstruiken geplant had. Elk jaar in mei keek Isabelle d’Ornano ernaar uit om haar unieke lievelingsroos te zien bloeien. Het is op de bijzondere geur van die roos dat het parfum van Izia geïnspireerd is.

De Event Lounge past perfect in de wereld van Izia en was dan ook de ideale keuze voor het evenement. De zaal was op een prachtige, moderne manier versierd met ruw hout, metaal, marmer en glas. Dankzij de doordachte kleurkeuzes en plaatsing van het houtwerk wist de locatie zijn gezelligheid en warmte te behouden.

Het veelzijdige Secondfloor slaagde erin de gasten in de florale en moderne, maar ook sensuele wereld van dit nieuwe parfum onder te dompelen. Na een aperitiefje in de moderne Lounge Bar Area werden de gasten in het eerste deel van de grote zaal uitgenodigd voor de lancering van het parfum. Het evenement werd afgesloten met een heerlijke walkingdinner in hetzelfde thema van traiteur Chef chez Soi.