Sony Dealerdagen 2013

Stilstand is achteruitgang. Dat is een ongeschreven natuurwet waar elke fabrikant rekening mee moet houden en Sony houdt daar absoluut rekening mee. In februari was het opnieuw de beurt aan Sony om de line-up voor de komende maanden aan de pers en groothandelaars te tonen.

De Sony Dealerdagen stonden vooral in het teken van het Xperia™ Tablet Z die dankzij de waterbestendige constructie en de supersterke glazen display erin geslaagd is om de meeste aandacht te trekken.

Om aan te tonen dat de Xperia Tablet wel degelijk waterbestendig is werd voor 1 avond een jacuzzi geïnstalleerd, waarbij de gasten samen met hun tablet uitgenodigd werden om in de jacuzzi te twitteren.

Een andere grote showsteler was de Action Cam. Action Cam is licht en duurzaam en klaar om alle spanning en sensatie vast te leggen. Ongerepte poedersneeuw. Brekende golven. Drukke straten. Alle details kunnen vastgelegd worden met de krachtige Carl Zeiss-lens.

Hard werken is de boodschap op dagen zoals deze, maar de sfeer onder de Sony collega’s zat er alvast goed in.

Zo werd de laatste dag van de beurs afgesloten met een stevige after party waarbij de harlem shake, het populaire hiphopdansje, eveneens aan bod kwam.
De Sony Dealerdagen op de Event Lounge waren ook dit jaar een voltreffer. Dankzij de polyvante studio van 1200m² kwamen de Sony standen en producten perfect tot hun recht. Tevens was er nog plaats om een gezellige cateringhoek te creëren waar de gasten culinair verwend werden door Traiteur Guillaume van Eeckhout.

Kortom, een laaiend succes!