VBO stelt nieuwe voorzitter voor in Event Lounge

Tijdens de Raad van Bestuur van 24 april 2014, die plaatsvond in de Brusselse Event Lounge, verwelkomde het VBO (Verbond van Belgische Ondernemingen) officieel Michèle Sioen als nieuwe voorzitter.

Zij is de opvolgster van Pierre Alain De Smedt, wiens mandaat net is afgelopen. Michèle Sioen mag zich meteen de eerste vrouwelijke voorzitter noemen.

Als spreekbuis van de ondernemingen in België beschermt het VBO de belangen van bedrijven (groot en klein) op federaal, Europees en internationaal niveau. Het verbond wil een klimaat creëren dat ondernemingsvriendelijk is en optimale investeringen garandeert. Dat zijn eveneens de prioriteiten die Michèle Sioen in haar nieuwe positie naar voor schuift.

Meer dan 400 gasten uit de politieke en economische wereld werden uitgenodigd in de 1.250 m² grote studio van de Event Lounge. Het VBO wist perfect gebruik te maken van de polyvalentie en de moduleerbaarheid van de ruimte.

De gasten werden bij aankomst verwelkomd in het eerste deel van de studio waar de Raad van Bestuur plaatsgreep gevolgd door een networking cocktail georganiseerd door Food Lovers die in de tweede deel van de zaal plaatsvond, genoemd Cocktail Area.

Kortom, een meer dan geslaagd evenement voor VBO dat optimaal gebruik wist te maken van de ruimtes van de Event Lounge voor hun evenement.