Vergaderzalen in Brussel voor al uw evenementen

Vergaderzalen in Brussel voor al uw evenementen

Event Lounge werd in augustus 2016 van kop tot teen gerenoveerd om nog beter te kunnen voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klanten. Het resultaat daarvan is een uniek en modern decor dat uitermate geschikt is voor al uw evenementen van 50 tot 1150 gasten. Oud en nieuw ontmoeten elkaar hier en zorgen samen voor een gezellige en toch zakelijke omgeving waarin elk event perfect tot zijn recht komt. Glas en staal worden probleemloos gecombineerd met warme kleuren waarbij ruimte en efficiëntie hand in hand gaan met gezelligheid en intimiteit. Wat voor plannen u ook heeft, de Event Lounge is dus altijd de geschikte omgeving voor uw vergadering, feest of presentatie.

Met een totale oppervlakte van 2500 m² zijn er heel wat verschillende combinaties mogelijk om van uw evenement in Brussel een onvergetelijk moment te maken. Door de modulaire structuur kunnen ruimtes moeiteloos samengevoegd of juist gesplitst worden om perfect aan te sluiten bij uw behoeften.

Onze hypermoderne installatie staat vanzelfsprekend ter beschikking voor uw conferentie, seminarie, congres, vergadering, tentoonstelling, productlancering, enz.

Deze locatie is zo flexibel dat hij geschikt is voor iedereen die een evenement wil organiseren in Brussel.

Uitstekend uitgeruste vergaderzalen

Er zijn heel veel redenen om bij Event Lounge een conferentiezaal te huren. Wij bieden namelijk, een totaal concept waarin al onze hoogtechnologische infrastructuur inbegrepen is, zodat niets het succes van uw presentaties nog in de weg kan staan.

U hoeft dus geen materiaal te huren of te verhuizen, wij zorgen voor alles, zodat u zich alleen maar hoeft te concentreren op wat echt belangrijk is: uw gasten.

Ideale locatie in Brussel

Als u een event organiseert, wilt u wel graag dat al uw gasten u vlot en zonder stress kunnen bereiken. Event Lounge ligt enerzijds op tien minuutjes van het centrum van onze prachtige hoofdstad, maar in vijf minuten staat u anderzijds ook op de luchthaven van Brussel Nationaal (Zaventem), zodat u ook gasten van over heel de wereld kunt ontvangen. Verder liggen onze conferentiezalen vlak bij een aantal grote invalswegen van Brussel, wat de bereikbaarheid nog verder verhoogt.

Voor wie met de auto komt, is er een ruime parking met meer dan 150 plaatsen ter beschikking en tenslotte zijn onze zalen in Brussel ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

De complete service krijgt u er gratis bij

Of u nu een bedrijfsfeest, een roadshow, een persconferentie of een intieme avond met klanten wilt organiseren, u wilt er natuurlijk wel uw eigen stempel op drukken. Maar het is niet altijd eenvoudig om al uw ideeën en concepten om te zetten naar een onvergetelijk evenement.

Bij Event Lounge kunt u beroep doen op een team van ervaren mensen die u op alle vlakken bij kunnen staan. Zij geven u alle ruimte om uw opleidingen, productlanceringen, conferenties en vergaderingen op uw manier uit te organiseren, maar ze staan u wel met raad en daad bij om alles nog net dat tikje extra te geven. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke avond voor al uw gasten.

Modern conferentiecentrum

Bedrijven nemen tegenwoordig geen genoegen meer met een zaal waarin enkel wat tafels en stoelen staan. En terecht, uw bedrijf verdient zoveel meer. Daarom biedt Event Lounge vergaderzalen die afgewerkt zijn met warme, gezellige kleuren die uw vergadering of training meteen een extra dimensie geven en zorgen dat mensen zich in alle rust kunnen concentreren op uw boodschap. Bovendien zijn al onze zalen uitgerust met de modernste technologie om al uw presentaties en shows tot een succes te maken.

Op de eerste verdieping van Event Lounge zijn er ook twee congreszalen voorzien waar u wat grotere groepen gasten kunt ontvangen voor allerhande events zoals een presentatie, een jubileum, een aandeelhoudersvergadering of een opleiding? Deze zalen zijn uitgerust met een bureau, luidsprekers, een projector en natuurlijk tafels en stoelen voor uw gasten. Met andere woorden alle comfort en techniek die nodig zijn om uw evenement tot een succes te maken voor uzelf en voor al uw genodigden.

Overnachten

Event Lounge is een centrum met conferentiezalen in Brussel, de hoofdstad van Europa. Dat betekent natuurlijk dat de omgeving u heel wat te bieden heeft als u voor of na uw vergadering of congres nog even wilt relaxen. Of komen uw gasten uit alle hoeken van het land? Of zelfs uit het buitenland? Geen probleem, Event Lounge kan u helpen om voor iedereen een aangename en aangepaste kamer te vinden.

Door onze unieke locatie en goede reputatie hebben wij voordelige overeenkomsten met een aantal comfortabele hotels in de omgeving. Daardoor kunnen wij u lagere tarieven bieden in een aantal hotels, zodat u en uw gasten zonder zorgen kunnen ontspannen en in alle rust kunnen nagenieten van een geslaagd evenement.

Event Lounge is dus de ideale partner voor al uw vergaderingen, seminaries en events in Brussel.