Volkswagen stelt Golf Blue-e-Motion voor in de Event Lounge

Volkswagen Import koos voor de Event Lounge om de Golf Blue-e-Motion voor te stellen aan de leden van Renta, de Belgische Federatie van Voertuigen Verhuurders. De Golf Blue-e-Motion is een volledig elektrische wagen, waarvan de Lithium-Ion batterijen een reële autonomie van 150 km garanderen, ondanks een elektrische motor van niet minder dan 85 kW (115 pK)!

Aan de hand van 10 exemplaren van dit prototype willen de Duitse constructeur en Volkswagen Import gedurende één jaar het concept van de elektrisch wagen uittesten alvorens de elektrische up! in november volgend jaar te lanceren. De e-up zal daarmee de eerste 100% elektrische Volkswagen zijn die wordt gecommercialiseerd. Een paar maanden later volgt dan de e-Golf.

Respect voor het milieu vormt een essentieel onderdeel van de missies van zowel Volkswagen als de Event Lounge. Het is dus geen toeval dat deze locatie werd uitgekozen om de Golf Blue-e-Motion aan de leden van Renta voor te stellen.

Dankzij een efficiënt beheersysteem engageert de Event Lounge zich om binnen het kader van haar milieupolitiek de afvalproductie te beperken en de impact op lucht, water en bodem zo gering mogelijk te houden.

Meer nog: Event Lounge leidt haar personeel op en sensibiliseert haar klanten om ook op hun beurt een bijdrage te leveren aan het respect van het milieu.

Door het Green Key en CO2 Logic charter te ondertekenen, ontpopt Event Lounge zich tot de ideale locatie.