Voor Event Lounge is uw veiligheid dé absolute prioriteit

Als specialisten in ‘Venue Mangement’ is het voor Event Lounge belangrijk om hun uitgebreide expertise en knowhow met de klanten te delen. “Na de aanslagen van Parijs en de psychose die Brussel in zijn greep houdt, moeten we onze klanten meer dan ooit verzekeren van de geruststellende omkadering van hun evenement. Daarom hebben we ons veiligheidsbeleid nog versterkt”, klinkt het bij de organisatie.

Event Lounge heeft zijn veiligheidsbeleid sinds eind 2015 nog versterkt. Aanvullend op de reeds lang bestaande veiligheidsprocedures hebben beiden nog een aantal belangrijke extra maatregelen genomen om de veiligheid op en rond hun locatie te verzekeren.

  1. “We werken nauw samen met de politie door hen steevast een gedetailleerde planning van onze evenementen te bezorgen. Afhankelijk van de analyse van het dreigingsniveau kan de politie overgaan tot patrouilles die om de vijf minuten aan onze locaties voorbijkomen om alles nauwgezet in de gaten te houden. Is de dreiging reëel aanwezig, dan nemen gewapende politieagenten bij ‘gevoeliger’ evenementen zelfs kordaat plaats voor de deur.”
  2. “We beschikken over een metaaldetector en kunnen, uiteraard mits instemming van de opdrachtgever, overgaan tot het controleren van zakken en tassen en/of het fouilleren van de bezoekers.”
  3. “We houden de bagage beperkt en versterken de controle in de garderobe.
  4. “We nodigen bezoekers uit om altijd hun uitnodiging mee te brengen. Dat laat ons toe iedere persoon die het gebouw binnenkomt te identificeren.”
  5. “We hebben bewakingscamera’s bij elke ingang van de locatie.
  6. “Ook bij elke nooduitgang posteren we bewakers om de toegang tot het gebouw streng onder controle te houden.”

Samen met het reeds lang bestaande pakket aan veiligheidsregels moeten al deze bijkomende maatregelen de bezoekers toelaten in alle rust en veiligheid te genieten van hun evenement.