CHEF CHEZ SOI

CHEF CHEZ SOI

Murat Serin (FR/ENG)
T: +32 2 524 13 81
M: +32 479 51 01 00
@: murat@chefchezsoi.be
w: www.chefchezsoi.be
Christine Defoy (NL)
T: +32 2 524 13 81
M: +32 475 64 20 26
@: christine@chefchezsoi.be
w: www.chefchezsoi.be

Al meer dan drie decennia staat Chef Chez Soi bekend om zijn passie voor gastronomie en de echte kunst van het genieten. Het behoort dan ook terecht tot de evenementiële cateringtop.

Bij Chef Chez Soi bestaan de vaste kaart en het seizoensmenu uitsluitend uit pure, verse producten. Onze diëtiste gaat daarbij steeds op zoek naar de juiste harmonie tussen fijne gerechten en gezonde voeding. Ze wijdt onze chefs in in de kunst van de verfijnde keuken die smaak combineert met evenwichtige voeding.

In oktober 2013 kregen wij als milieubewust bedrijf actief op het vlak van duurzame ontwikkeling het label van ‘ecodynamisch bedrijf’ toegekend. We zijn ons terdege bewust van de impact die onze maatschappij heeft op het milieu, en streven hierbij naar een goede balans.

Vandaag bieden wij u een evenement op uw maat: van designvorken tot een 3D-plan van uw evenement. Van het klassieke menu tot gedurfde vormgeving… Ons team creëert de sfeer die u graag wenst over te brengen in uw event. Van traditioneel seminarie tot extravagante modeshow: ‘you name it, we ceate it…’ Onze teams – stuk voor stuk experts in hun vak – hebben als enig doel u een geslaagd event te bezorgen.

Chef chez Soi nodigt u uit
om op elegante en gedurfde wijze uw culinaire zintuigen te laten verwennen.

Gallerij