Het ideale kader voor uw bedrijfsevenement

01

Share.
Connect.
Learn.

Scroll omlaag

De ideale locatie voor uw bedrijfsevenement

Event Lounge biedt een uitzonderlijk kader voor elk evenement dat u maar kan bedenken en heeft ruimte voor 100 tot 1150 gasten. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een productlancering, een congres, een inspirerend seminarie, een hybride evenement, een luisterrijk galabal of een prijsuitreiking, onze flexibele oplossingen helpen u uw doel te realiseren.

Onze polyvalente omgeving biedt ruimte aan alle organisatoren van evenementen. Onze ruimtes baden de hele dag in natuurlijk licht. U kan ook genieten van ons mooie terras om even in de buitenlucht te ontspannen.

Event Lounge is de aangewezen polyvalente zaal voor al uw bedrijfsevenementen in Brussel.

Event Lounge is strategisch gelegen en zowel de Brusselse ring als de Europese instellingen zijn gemakkelijk bereikbaar. Er is een privéparking voor 150 auto’s die op aanvraag uitgebreid kan worden om het uw gasten nog aangenamer te maken. Openbaar vervoer is ook beschikbaar.

Ons team, waarbij gastvrijheid in het DNA verankerd zit, staat tot uw dienst, van de coördinatie tot en met de organisatie, om u een succesvol evenement te kunnen garanderen.

Ontdek onze ruimtes

 

De polyvalente zaal die
voldoet aan uw behoeften

Of u nu een bedrijfsconferentie, een gala-avond, een productlancering of nog een ander type evenement organiseert, onze polyvalente zaal voldoet dankzij haar uitzonderlijke flexibiliteit aan al uw specifieke behoeften. Wij zijn er voor u om uw ideeën waar te maken, ongeacht de logistieke uitdagingen die ermee gepaard gaan.

Zaal met drie grote troeven

Voor het groep dside venues (Event Lounge, The EGG, Mix, Jeux d’Hiver) vormen gastvrijheid, menselijkheid en flexibiliteit de kern van hun aanpak. Het toegewijd team biedt u een warm onthaal, stelt menselijkheid voorop bij elke interactie en past zich flexibel aan aan uw specifieke wensen.

Maak kennis met ons team

Milieubewust

Wij zijn ons bewust van de impact die de organisatie van evenementen op het milieu heeft, vooral dan wat energie- en waterverbruik en afvalproductie betreft. Om deze uitdaging concreet aan te pakken, heeft Event Lounge verschillende ecologische oplossingen uitgewerkt.

Meer weten

 

Bereikbaar

Een privéparking voor uw gasten

We hebben een privéparking voorzien waar tot 150 auto’s kunnen staan. Op verzoek kan dat aantal zelfs verdubbeld worden zodat elke gast gegarandeerd en zonder problemen een plekje vindt. Er staan 4 elektrische oplaadpunten ter beschikking en een beveiligde ruimte voor fietsen.

Openbaar vervoer in de buurt

Onze polyvalente zaal bevindt zich dicht bij verschillende alternatieven met het openbaar vervoer waardoor uw gasten comfortabel uit verschillende delen van de stad kunnen komen.

Zie routebeschrijvingen

 

Trendy en “all in one”

Event Lounge onderscheidt zich dankzij de vintagestijl van de meubels en het concept van de ruimtes is opgevat als “all in one”. Onze ruimte is voorzien van alle actuele snufjes en is modern, flexibel, gepersonaliseerd en uitgerust met de nodige technologie om van uw evenement een succes te maken.

Wij doen er alles aan om een voortrekkersrol te blijven spelen in de sector, waardoor wij de ideale keuze zijn voor organisatoren van evenementen die onvergetelijke ervaringen willen creëren in het hartje van de hoofdstad.

Download de brochure

Uitzonderlijke partners

Event Lounge kan bogen op 15 jaar ervaring en heeft duurzame banden opgebouwd met technische leveranciers, traiteurs en hoteliers. Zo profiteren onze klanten nu ook van deze relaties.

Meer weten

 

Let's
share connect learn
together

Contacteer ons
Algemeen
T: +32 (0)2 726 55 26
Adres
Bd. Général Wahislaan
16F, 1030 Brussels.

Ontdek onze andere locaties