Welkom

More than a meeting place…

Event Lounge, volledig vernieuwd in augustus 2016, biedt een unieke, moderne inrichting voor uw evenementen van 50 tot 1150 personen. Met zijn 2500m² biedt de Event Lounge talrijke combinaties om uw evenement onvergetelijk te maken. Ultramoderne faciliteiten zijn speciaal ontworpen voor conferenties, meetings, congressen, seminaries, vergaderingen, tentoonstellingen, product lanceringen en alle andere type events en is daarom hoogst flexibel en geschikt voor elke event organisator.


CLients Klantenervaring

We zijn heel blij met hoe alles verlopen is tijdens het event. Jullie hebben een goede opvolging gedaan en we hebben veel positieve feedback gekregen op de locatie. Alles wat voorzien was, was aanwezig. Hartelijk bedankt hiervoor!

Supply Chain Masters

Marieke Pannecoeck

De studio’s waren het perfecte decor voor ons virtueel evenement, en dankzij de steun van Event Lounge & GSP2 is alles erg professioneel verlopen. Aangezien er twee studio’s zijn, hadden we de flexibiliteit om een grote groep sprekers toch op een veilige manier aan bod te laten komen tijdens ons evenement. De inrichting van één studio in drie verschillende set-ups biedt leuke variatie aan virtuele conferenties. Daarnaast was ook de nodige hospitality voorzien om onze sprekers te onthalen en ervoor te zorgen dat ze tijdens het wachten de uitzending ook in alle comfort konden volgen.

BESIX

Celine Verloigne

Het was voor iedereen een zeer fijne avond! Sommigen vonden het zelfs de beste kick-off van de voorbije 10 jaar. Bedankt voor de prettige samenwerking en vooral voor jullie professionele aanpak!

EASI

Sandra Heureux

Onze gasten hadden in geen geval zo een fantastisch verlichte en ruime locatie verwacht. Ook de combinatie van shabby-chic en industrieel in de cateringruimte werkte voor ons bijzonder goed en was voor Ericsson zeer ‘on brand’. Ik wil jullie graag persoonlijk bedanken voor het bijkomende last minute drukwerk, voor de flexibiliteit tegenover onze leveringen en onze koeriers, en natuurlijk voor de toegang tot jullie koffiemachine tijdens de voorbereiding van het event. Het was geweldig samenwerken met een team dat begrijpt dat ondanks alle planning altijd nog onverwachte problemen kunnen opduiken, en dat daar op een kalme en efficiënte manier mee kan omgaan.

Ericsson

Christine Beazley-Miller

Niko event in de vernieuwde EventLounge. Het ontwerpteam van Niko is onder de indruk van het nieuwe design van EventLounge & design is hun corebusiness! Goede start voor een eerste Niko-evenement!

D-SIDE GROUP

Karin Van Passel
Account Manager

Virtuele rondleiding

Bezoek de Event Lounge vanop uw pc

Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Ontdek ons ander Congress en Meeting Center!