Welkom

More than a meeting place…

Event Lounge, volledig vernieuwd in augustus 2016, biedt een unieke, moderne inrichting voor uw evenementen van 50 tot 1150 personen. Met zijn 2500m² biedt de Event Lounge talrijke combinaties om uw evenement onvergetelijk te maken. Ultramoderne faciliteiten zijn speciaal ontworpen voor conferenties, meetings, congressen, seminaries, vergaderingen, tentoonstellingen, product lanceringen en alle andere type events en is daarom hoogst flexibel en geschikt voor elke event organisator.


CLients Klantenervaring

It was a great pleasure to work with Event Lounge’s amazing team!

EBAA

Par ce mail je tenais à vous adresser mes plus sincères et amicaux remerciements quant à l’hospitalité et la qualité de votre lieu événementiel démontrées lors de notre employee conference de jeudi dernier. Je ne connaissais pas ce lieu mais il est évident que j’en garde bonne note pour d’autres rassemblements similaires éventuels !

ALD Automotive

Antony Pellegriti
Customer Care Advisor

We zijn heel blij met hoe alles verlopen is tijdens het event. Jullie hebben een goede opvolging gedaan en we hebben veel positieve feedback gekregen op de locatie. Alles wat voorzien was, was aanwezig. Hartelijk bedankt hiervoor!

Supply Chain Masters

Marieke Pannecoeck

De studio’s waren het perfecte decor voor ons virtueel evenement, en dankzij de steun van Event Lounge & GSP2 is alles erg professioneel verlopen. Aangezien er twee studio’s zijn, hadden we de flexibiliteit om een grote groep sprekers toch op een veilige manier aan bod te laten komen tijdens ons evenement. De inrichting van één studio in drie verschillende set-ups biedt leuke variatie aan virtuele conferenties. Daarnaast was ook de nodige hospitality voorzien om onze sprekers te onthalen en ervoor te zorgen dat ze tijdens het wachten de uitzending ook in alle comfort konden volgen.

BESIX

Celine Verloigne

Het was voor iedereen een zeer fijne avond! Sommigen vonden het zelfs de beste kick-off van de voorbije 10 jaar. Bedankt voor de prettige samenwerking en vooral voor jullie professionele aanpak!

EASI

Sandra Heureux

Virtuele rondleiding

Bezoek de Event Lounge vanop uw pc

Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Ontdek ons ander Congress en Meeting Center!