De uitreiking van de Pro League Award 2022

De Pro League Awards was een exclusieve avond met heel wat emoties dankzij Sportizon, organisator van sportevenementen. Proficiat aan alle genomineerden en met name aan Deniz Undav, die uitgeroepen werd tot beste speler van het jaar.

Deze VIP-avond sloot het Belgische voetbalseizoen in schoonheid af met de uitreiking van awards in verschillende categorieën. Spelers, trainers, scheidrechters en journalisten werden getrakteerd op een avond vol verrassingen. De meest begeerde awards gingen naar Tessa Wullaert (RSC Anderlecht), die verkozen werd tot de beste Belgische vrouw op de Belgische voetbalvelden, en Deniz Undav (R. Union Saint-Gilloise), die verkozen werd tot beste speler van het jaar. Nogmaals een dikke proficiat aan hen beiden en aan de andere genomineerden!

Onze breedband-internetverbinding en -garantie hebben ervoor gezorgd dat het hele event live uitgezonden kon worden op de website van Sporza van de VRT en op de website van de RTBF. Hoewel we het woord corona ondertussen uit ons woordenboek geschrapt hebben, kunnen we nog steeds streamingevents organiseren. We doen er dan ook alles aan om het perfecte antwoord te bieden op elke vraag die we krijgen.

De Event Lounge zoals u ze nog nooit eerder zag

DDG Agency heeft de Event Lounge drie dagen lang omgetoverd tot een wereld waarin alles draaide rond Salesforce. De beurs verwelkomde bijna 900 bezoekers die meer te weten zijn gekomen over de recentste trends binnen de sector en die konden kijken naar productdemonstraties van nieuwe oplossingen ontwikkeld door Salesforce en zijn partners.

Het duurzame aspect was natuurlijk doorslaggevend bij de keuze van een locatie.

Midden juni, onder een stralende zon, organiseerde het evenementenbureau DDG het event Live Belgium voor Salesforce, de internationale marktleider op vlak van CRM.

De Event Lounge met zijn oppervlakte van 2.500m² werd voor de gelegenheid volledig in een nieuw decoratief jasje gestoken. Alles draaide rond de toekomstige manier van werken en hoe Salesforce oplossingen kan bieden aan zijn klanten en werknemers. En dit alles met het oog op de klimaatuitdagingen.

Er stonden een pak inspirerende lezingen en praktische demonstraties op het programma, echt alles was voorzien zodat de gasten konden genieten van talloze nieuwe ontdekkingen. Het was bovendien de gelegenheid bij uitstek voor de marktleiders en de leden van het Salesforce-ecosysteem om hun netwerk nog verder uit te breiden.

Congres Lenovo Accelerate

Na Las Vegas en Amsterdam was het nu de beurt aan onze Event Lounge met zijn nieuwste technische snufjes om de verdelers en klanten van Lenovo te verwelkomen.

De plenaire sessies en workshops werden gevolgd door een interactieve beurs.

De Event Lounge, uitgerust met de meeste geavanceerde technieken, was voor Lenovo de perfecte locatie om zijn verdelers en klanten te ontvangen. De plenaire sessies en workshops werden gevolgd door interactieve demonstraties die gasten de kans boden om de motorbike trainer en de nieuwe Solar Car, gesponsord door Lenovo, zelf uit te proberen.

Het evenementenbureau The Introduction is samen met zijn klant Lenovo Benelux begin juni bij ons terechtgekomen. Het programma bulkte van de nieuwe ervaringen en interessante informatie. Ze konden rekenen op de laatste technische snufjes waarover de verschillende zalen van de Event Lounge beschikken. Zo kon Lenovo gemakkelijk zijn nieuwe producten en sponsorships voorstellen. Dit internationale event, dat op meerdere plekken ter wereld plaatsvindt, was een succes voor alle deelnemers. Het hoeft dus niet te verbazen dat we Lenovo de komende jaren opnieuw zullen mogen verwelkomen met nieuwe innovatieve ideeën.


Brussels Airlines viert zijn 20ste verjaardag

Op 11 mei mochten we de 850 werknemers van Brussels Airlines verwelkomen voor hun personeelsfeest. Samen vieren en een blik werpen op de toekomst van het bedrijf stonden voorop tijdens dit event. Stuk voor stuk gelukkige mensen op de dansvloer, hoe konden we daar nu zelf niet blij van worden?

Na meer dan twee jaar zonder feest konden de collega’s van de luchtvaartmaatschappij weer echt samenkomen om deze mooie mijlpaal te vieren. Onder een stralende zon konden de genodigden de hele namiddag genieten van het grote zuidwest-gerichte terras.

De catering van Great Traiteur en de Band & DJ maakten het event helemaal af. Een geweldige avond die tot in de late uurtjes is doorgegaan.

Brussels Airlines was in de wolken na afloop en kijkt alvast uit naar de volgende editie ter ere van de 21e verjaardag.

13de Europese Ruimtevaartconferentie

Hybride versie van 13de Europese Ruimtevaartconferentie in de Event Lounge!

De dertiende editie van de prestigieuze ‘European Space Conference’ ging door op 12 en 13 januari 2021 jl. in de Event Lounge. Vanwege de COVID-19 pandemie werd ditmaal geopteerd voor een hybride evenement, waarbij de presentaties plaatsvonden in drie compleet uitgeruste streaming studio’s. De sessies werden volledig uitgezonden op een nieuw online platform, zodat deelnemers konden luisteren waar ze zich ook bevonden, met meer interactiviteit. Meer dan 130 sprekers en 32 sessies waren gepland om deze editie te animeren!

Deze conferentie bood twee dagen lang debatten op hoog niveau tussen de belangrijkste spelers uit de Europese ruimtevaartsector over de belangrijkste kwesties van het moment, m.n.:

  • Ruimtevaart in de Europese en nationale herstelplannen;
  • Veilige openbare telecommunicatie in Europa;
  • Veerkracht en kritische waardeketens;
  • Onderzoek en concurrentievermogen van de Europese ruimtevaart;
  • Ruimtevaart en verdediging;
  • Ruimtevaarttoepassingen;
  • Digitale transitie;
  • Europese Nieuwe Ruimte;
  • Verkenning van de Ruimte;
  • Internationale samenwerking en business.

We bedanken alle partners voor hun out-of-the-box ideeën! We hopen dan ook dat deze manier om evenementen te organiseren anderen blijft inspireren …

Page 1 of 1112345...10...Last »