J&M

J&M

Aïko Vanholder
T: +32 (0)3.877.88.10
@: aiko.vanholder@jmcatering.be
w: www.jmcatering.be

“Your secret ingredient”

J&M Catering is sinds 1992 actief in de evenementencatering voor particulieren en bedrijven. Ons team van gedreven en gepassioneerde medewerkers garandeert een professionele aanpak en streeft voor elke opdracht de absolute perfectie na. Authenticiteit en innovatie gaan hand in hand, waarbij elk budget zijn prestige heeft.

Met uitgepuurde smaken en een uitzinnige decoratie bieden we u en uw gasten een onvergetelijke totaalbeleving. Voor J&M is een event pas geslaagd wanneer onze gasten kunnen genieten in het volle besef dat ook voor al het overige wordt gezorgd. Want een succesvol feest, dat is een cocktail van de juiste ingrediënten op de juiste manier bereid.

J&M staat bovendien niet alleen voor klantgerichtheid, maar heeft ook oog voor duurzaam, sociaal verantwoord en voedselveilig ondernemen. Alle activiteiten – productie, verwerking, bereiding en distributie van voedsel en dranken en alle bijhorende diensten – zijn doordrongen van maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen.

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie en beleving? We denken graag met u mee van A tot Z! Let us be your secret ingredient.

Gallerij