Flair Model 2016 verkozen tijdens spetterende avond in Event Lounge

Op 16 april fungeerde de Brusselse Event Lounge als decor voor de verkiezing van het ‘Flair Model 2016’, georganiseerd door het agentschap Checkmate. Tien ‘beauties’ streden er, om de felbegeerde titel die onder meer een plek op de cover van het bekende Flair weekblad opleverde. Vanwege het nationaal karakter van de wedstrijd, sloot de Event Lounge nauw aan bij de wensen van het weekblad. Niet alleen de centrale ligging, maar ook de vlotte bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid speelden een rol.

Uit bijna 1000 inschrijvingen over gans België, werd Josephine-Charlotte Lecluyse terecht tot winnares uitgeroepen. Zij mag nu rekenen op een plaats op de cover van Flair en krijgt bovendien een modellencontract bij Models Office aangeboden.

De avond zelf verliep in een uitstekende sfeer. De genodigden werden verwelkomd in de Lounge Bar Area met een hapje en drankje. De grote finale vond plaats in de Convention 1. Vooraleer de winnares bekend werd gemaakt, werden de meisjes uitgebreid in de watten gelegd. Specialisten van Maybelline zorgden voor een vakkundige opmaak, Shoe Discount leverde de passende schoenen, Studio/Pro nam de fotosessies voor haar rekening, enz.

Na de wedstrijd en de bekroning van Josephine-Charlotte Lecluyse kreeg iedereen de kans het glaasje te heffen op de winnares tijdens een receptie die werd georganiseerd door Food Lovers, huistraiteur van de Event Lounge.