Effectief vergaderen in een comfortabele en gezellige zaal

1. « All-In-One » concept

Het « All-In-One » concept biedt een uitgebreide reeks technische middelen (zie het technisch overzicht & het technische plan). Al onze ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste technische toepassingen die noodzakelijk zijn voor al uw evenementen.

2. Ideale locatie

Event Lounge is gemakkelijk bereikbaar:

– 10 minuten vanaf hartje Brussel
– 5 minuten vanaf Zaventem, de nationale Belgische luchthaven
– Dicht bij de belangrijkste verkeersroutes van Brussel.

Event Lounge biedt privé parkeergelegenheid voor maar liefst 150 auto´s en is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer.

3. Oplossingen voor evenementen en bedrijven

Event Lounge staat voor originaliteit en flexibiliteit. De modulaire structuur biedt de mogelijkheid om uiteenlopende evenementen te organiseren, zoals bedrijfsbijeenkomsten, feesten, roadshows, tv-opnames, shows, particuliere feesten, et cetera.

4. Duurzame evenementen

Event Lounge is milieubewust en beperkt waar mogelijk zijn CO2-uitstoot. Hiertoe heeft Event Lounge het ‘Green Key’-handvest ondertekend en een aantal stappen genomen om zijn ecologische voetafdruk te beperken, zonder echter in te boeten aan functionaliteit en efficiëntie.

5. Multifunctionele studio met 1250m² vloeroppervlak

De hele ruimte is zeer flexibel en kan gemakkelijk worden opgedeeld om de gewenste atmosfeer te creëren, toegespitst op uw evenement (zie ons plan). Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw ontvangstruimte direct naast uw presentatieruimte ligt. De hoofdzaal biedt een groot podium, compleet met audiovisuele apparatuur.

6. Trendy architectonisch interieur

ERROR:

Javascript not activated


7. Privé parkeermogelijkheden

Event Lounge biedt voor de ingang privé parkeergelegenheid voor maar liefst 150 auto´s.

8. Dynamisch team

Het team van Event Lounge bestaat uit enkele jonge en energieke personen. Zij helpen van A tot Z bij de organisatie van uw evenement. Gedurende de hele organisatie zijn zij steeds uw contactpunt.

9. Moderne zakelijke faciliteiten

Event Lounge telt zes vergaderruimtes, die allemaal in warme kleuren zijn afgewerkt. Dit zorgt voor een prettige en stimulerende atmosfeer tijdens vergaderingen. Op de eerste verdieping beschikt Event Lounge over twee grotere vergaderruimtes, ideaal om een middelgrote groep mensen te ontvangen. Deze kamers bieden alle ruimte en comfort die u nodig hebt en zijn voorzien van airconditioning, een bureau, luidsprekers, een projector, tafels en stoelen voor uw gasten. Zo kunt u gegarandeerd succesvol vergaderen.

De Executive- vergaderruimte biedt royaal ruimte aan meer dan tien personen. Onze zakelijke gasten hebben hier, dankzij de airconditioning, projector en flipchart, alle mogelijkheden om effectief en in goede sfeer te vergaderen.