Congres Lenovo Accelerate

Na Las Vegas en Amsterdam was het nu de beurt aan onze Event Lounge met zijn nieuwste technische snufjes om de verdelers en klanten van Lenovo te verwelkomen.

De plenaire sessies en workshops werden gevolgd door een interactieve beurs.

De Event Lounge, uitgerust met de meeste geavanceerde technieken, was voor Lenovo de perfecte locatie om zijn verdelers en klanten te ontvangen. De plenaire sessies en workshops werden gevolgd door interactieve demonstraties die gasten de kans boden om de motorbike trainer en de nieuwe Solar Car, gesponsord door Lenovo, zelf uit te proberen.

Het evenementenbureau The Introduction is samen met zijn klant Lenovo Benelux begin juni bij ons terechtgekomen. Het programma bulkte van de nieuwe ervaringen en interessante informatie. Ze konden rekenen op de laatste technische snufjes waarover de verschillende zalen van de Event Lounge beschikken. Zo kon Lenovo gemakkelijk zijn nieuwe producten en sponsorships voorstellen. Dit internationale event, dat op meerdere plekken ter wereld plaatsvindt, was een succes voor alle deelnemers. Het hoeft dus niet te verbazen dat we Lenovo de komende jaren opnieuw zullen mogen verwelkomen met nieuwe innovatieve ideeën.