De uitreiking van de Pro League Award 2022

De Pro League Awards was een exclusieve avond met heel wat emoties dankzij Sportizon, organisator van sportevenementen. Proficiat aan alle genomineerden en met name aan Deniz Undav, die uitgeroepen werd tot beste speler van het jaar.

Deze VIP-avond sloot het Belgische voetbalseizoen in schoonheid af met de uitreiking van awards in verschillende categorieën. Spelers, trainers, scheidrechters en journalisten werden getrakteerd op een avond vol verrassingen. De meest begeerde awards gingen naar Tessa Wullaert (RSC Anderlecht), die verkozen werd tot de beste Belgische vrouw op de Belgische voetbalvelden, en Deniz Undav (R. Union Saint-Gilloise), die verkozen werd tot beste speler van het jaar. Nogmaals een dikke proficiat aan hen beiden en aan de andere genomineerden!

Onze breedband-internetverbinding en -garantie hebben ervoor gezorgd dat het hele event live uitgezonden kon worden op de website van Sporza van de VRT en op de website van de RTBF. Hoewel we het woord corona ondertussen uit ons woordenboek geschrapt hebben, kunnen we nog steeds streamingevents organiseren. We doen er dan ook alles aan om het perfecte antwoord te bieden op elke vraag die we krijgen.