Deloitte Belgium organiseert tweede Technology Innovation Event in Event Lounge

Op 5 april organiseerde Deloitte Belgium voor haar belangrijkste klanten het tweede Technology Innovation Event. De snelheid waarmee technologische trends zich tegenwoordig ontwikkelen, is enorm. Het evenement had tot doel de belangrijkste inzichten van vooraanstaande deskundigen uit de branche te presenteren en te laten zien hoe organisaties gebruik kunnen maken van de snelle ontwikkelingen.

Dankzij de fascinerende presentaties van prominente sprekers, zoals Peter Fleischer van Google, Neil Jacobsohn van Futureworld en Dries Buytaert, de oorspronkelijke ontwerper van het Drupal openbron publicatie- en samenwerkingsplatform werd het evenement een daverend succes. Maar ook de technologische experts van Deloitte hadden een groot aandeel in het succes van de dag.

Event Lounge vormde tijdens het evenement de perfecte locatie voor Deloitte om enkele netwerk- en technologische applicaties te testen. Voor en tijdens de presentatie werden een Twittermuur, live video-streaming en live demo’s getoond.

Maar de ‘tafelvinder’ was ongetwijfeld het meest indrukwekkende bewijs van Deloittes capaciteiten tot technologische innovatie. Gasten hoefden slechts hun badge te scannen (waarin een QR-code was verwerkt) om te weten aan welke tafel ze plaats konden nemen voor het diner.