Alle nieuws
NEWS

EU MRS Week 2023 en het streven naar de ultieme transformatie

De vierde EU Macro-Regional Strategies Week vond in hybride vorm plaats in Event Lounge. Hun slogan ‘Transform to thrive’ (transformeren om te groeien) past uitstekend bij hun programma dat bol staat van de krachttoeren.

De EU MRS Week wordt georganiseerd door het kantoor WMH. Het is het grootste jaarlijkse evenement gewijd aan de vier macroregionale strategieën van de EU (het Oostzeegebied, het Donaugebied, de Adriatische en Ionische regio, en het Alpengebied).

Meer dan 250 genodigden namen deel aan digitale sessies rond 3 specifieke thema’s: Competenties, Energieën en Financiering. De sessies werden online gevolgd, maar de grootste spelers van de EU in Brussel konden ook ter plaatse deelnemen. Het doel? “Transformeren om te groeien!”

Sinds de lancering in 2020 is de EU MRS Week een belangrijk platform voor communicatie en netwerking geworden. En dit jaar viel de keuze op de Event Lounge dankzij zijn ecologische verbintenissen. Elisa Ferreira, Commissaris voor Cohesie en Hervormingen, aarzelde niet om de locatie te vermelden in haar openingsrede: “We zijn hier in de Event Lounge omdat deze locatie focust op het ecologische karakter van haar evenementen. Vandaar onze keuze.”

De Event Lounge is vereerd deze bijeenkomst met oneindig veel mogelijkheden te mogen ontvangen.

 

Congres georganiseerd in Event Lounge
Congres georganiseerd in Event Lounge
Congres georganiseerd in Event Lounge
Congres georganiseerd in Event Lounge