Event Lounge stelt traiteurs voor na succesvolle pitch

Begin juli organiseerden de Event Lounge en The EGG een pitch om synergie te creëren tussen de twee partnerlocaties op vlak van leveranciers. Vijf bestaande en vijf nieuwe traiteurs namen deel aan deze presentatie. De Event Lounge stelt u graag even de gekozen namen voor in de verschillende categorieën.

Aangezien beide partnerlocaties een verschillende doelgroep aanspreken – de Event Lounge is de aangewezen plek voor events, The EGG richt zich meer op congressen – kozen beiden niet altijd voor dezelfde traiteurs.

Om perfect te kunnen voldoen aan de wensen van de opdrachtgever, stelt de Event Lounge haar traiteurs na de succesvolle pitch voor in drie verschillende groepen:

Voor events ‘Haut de gamme’ schuift de Event Lounge JML (Jean Michel Loriers) naar voor. JML staat in de evenementenwereld bekend voor zijn doorgedreven passie voor kwaliteit en mag zich officieel leverancier van het Belgisch Hof noemen. JML mag dan een iets duurdere traiteur zijn, het ervaren team zorgt telkens opnieuw voor een buitengewone en unieke ervaring

In het middensegment of ‘Milieu de gamme’ biedt de Event Lounge keuze uit drie leveranciers. Great Food is een jong en dynamisch team dat volop in groei is en erom bekend staat vaak ‘out of the box’ te denken en creatieve oplossingen aan te reiken. Met als slogan ‘we’ll be Great for you’ laat het professionele team niets aan het toeval over en weet het aan elke opdracht enkele smaaktoetsen toe te voegen die het verschil maken.

Chef Chez Soi stond eerder al op de lijst van vaste traiteurs van de Event Lounge en heeft een uitstekende reputatie in de B2B-markt. De all round traiteur, voor wie geen enkele moeite te veel is, stelt zich bijzonder flexibel op inzake prijzen en biedt een brede waaier aan formules.

Ook J&M behoorde eerder al tot de vaste traiteurs en wist zich door de jaren heen op te werken tot een zeer geliefde traiteur bij het Event Lounge-cliënteel. J&M kan prat gaan op een heel efficiënt en dynamisch team. De hippe en trendy traiteur beschikt over zeer veel eigen materiaal, waardoor ook een brede waaier aan mogelijkheden op gebied van decoratie en meubilair mogelijk is.

Voor de ‘Entrée de gamme’ ten slotte is er Food Lovers, eveneens al eerder aanwezig op de lijst van de vaste traiteurs van de Event Lounge. Het Food Lovers team vindt haar motivatie terug in eenvoudige, heerlijke en verse gerechten, die een aangename en karaktervolle keuken vormen, kortom « Comfort Food » genoemd. Zij excelleren in het vorm geven van een ontspannen sfeer, aan de hand van eenvoudige, en creatieve voorbereidingen, gemakkelijk te degusteren en samengesteld uit kwalitatieve en heerlijke ingrediënten.