Ice Watch toont zijn nieuwe collectie in stijl in Event Lounge

Big Time schakelde afgelopen maand de Event Lounge in als decor voor de voorstelling van de nieuwe collectie van Ice Watch. Het evenementenbureau is erin geslaagd om de nieuwe collectie van het ondertussen razend populaire merk op een attractieve en sfeervolle manier te presenteren in de Event Lounge.

Handelaars en winkeliers uit de juwelenwereld werden vanuit heel België uitgenodigd voor een hapje en een drankje terwijl ze ondertussen konden kennismaken met de laatse Ice Watch mode. De aandacht ging hierbij vooral naar de uurwerken die speciaal werden ontworpen voor het voetbal Euro 2012. Vanaf heden kan elke voetbalsupporter dit mode accesoire dragen in de kleur en/of de vlag van zijn favoriete voetbalploeg.

De horloges uit de uitgebreide collectie van Ice-Watch zijn veelal stoer, degelijk en bovenal vaak ook erg kleurrijk. Ice-Watch is een frisse wind door de horlogewereld en net daarom ging Big Time op zoek naar een eventlocatie die dezelfde uitstraling en reputatie draagt als de naam Ice Watch.

De Event Lounge vormde een perfect match omwille van zijn unieke en gewaagde stijl, zijn multifunctionele studio en het feit dat deze locatie volledig gepersonalisseerd kan worden aan smaak en behoeften van de klant.

Het event kon succesvol worden afgesloten nadat elke winkelier zijn of haar persoonlijke keuze in het ruime Ice Watch assortiment had gemaakt en nadat elkeen op culinair gebied verwend werd met een alweer verassend en innoverend walking dinner geserveerd door huistraiteur ‘Van Eeckhout’.