Reveal Citroën DS7 Crossback !

Op 18 juli organiseerde Citroën een superexclusief event in de Event Lounge. 200 mensen werden uitgenodigd om in avant-première de splinternieuwe Citroën DS7 Crossback te komen bewonderen, de nieuwe SUV ontworpen door DS. Het merk lost hiermee de beloftes in van luxe, mooie materialen en uitgebreide mogelijkheden tot personalisatie. De gegadigden onder ons zullen iets meer geduld moeten uitoefenen, want de nieuwe Crossback wordt pas vanaf januari 2018 op de markt gebracht.

Natuurlijk is het geen toeval dat Citroën de Event Lounge uitkoos om zijn “Reveal” te onthullen. Het chique imago van de wagen past immers perfect bij de uitstraling van de Event Lounge. De receptie en presentatie vonden plaats in de Lounge Bar, die vorige zomer nog volledig werd opgefrist. De moderne en elegante inrichting van de zaal weerspiegelt perfect de spirit die de nieuwe Crossback uitdraagt.

Wat uw ideeën ook zijn, de Event Lounge doet er alles aan om ze te realiseren en uw event om te toveren tot een onvergetelijke ervaring.