Alle nieuws
NEWS

Solvay: Een nieuw tijdperk van innovatie en duurzaamheid

In mei organiseerde Solvay zijn allereerste Jaarlijkse Algemene Vergadering, waar het meteen ook zijn nieuwe, toekomstgerichte gezicht voorstelde. Event Lounge bleek de ideale plek om het succes van Solvay te vieren en vooruit te blikken op de toekomst. Procesinnovatie en duurzaamheid blijven gedeelde prioriteiten.

 

Met een vernieuwende opstelling en een fascinerend decor bezorgde Solvay de gasten én de teams van Event Lounge een onvergetelijke ervaring. Na een gezellig netwerkmoment vonden er plenaire sessies plaats in onze Cocktail Area.

Solvay kondigde aan zich met ambitieuze doelstellingen en revolutionaire innovaties te zullen engageren voor decarbonisatie. Het nieuwe procedé voor natriumcarbonaat is daar een voorbeeld van. Hun liefdadigheidsinitiatieven, die kunnen rekenen op de steun van het Fonds Ernest Solvay, blijven het uitstekend doen.

Centraal bij dat alles staat ook de Solvay-spirit. “De aandacht die we voortdurend aan details, aan kleine dingen besteden, is belangrijker dan de grote dingen. Doe elke dag iets meer, want anders zul je elke dag iets minder doen.” – Ernest Solvay

We wensen Solvay ook in de toekomst veel succes!

Hebt u het evenement gemist? (Her)beleef het hier.