Toyota Annual Business Meeting @ Event Lounge

Dit jaar koos Toyota Motor Europe & Manufacturing de Event Lounge als locatie om niet minder dan 430 genodigden een passende ontvangst te bieden.

Onder de gasten bevonden zich de belangrijkste leveranciers van Toyota-onderdelen in Europa. Zij kwamen uit meer dan 20 verschillende landen.

De presentatie van Toyota ging van start met een woordje uitleg van Didier Leroy, president en CEO van Toyota Motor Europe. Toyota stelde er verder de strategie op Europees niveau voor en schetste de komende opportuniteiten en vanzelfsprekend ook de uitdagingen op vlak van productie.

De presentatie werd gevolgd door een ceremonie met de uitreiking van verschillende awards voor de meest kwalitatieve en flexibele leveranciers van originele onderdelen die nodig zijn voor de bouw van de Europese modellen van Toyota.

Toyota greep de Annual Business Meeting ook aan om enkele nieuwe modellen voor te stellen zoals de kersverse Toyota Yaris Hybrid, de nieuwe Verso en de eveneens nieuwe modellen Auris en Auris Touring Sport.

Gezien het polyvalente karakter van de verschillende zalen was de keuze voor de Event Lounge bijzonder logisch, maar ook de vlotte bereikbaarheid van het gebouw speelde een rol van belang.

De Event Lounge bevindt zich immers op amper 5 minuten van de luchthaven van Zaventem en leent zich uitstekend voor de ontvangst van de leidinggevende figuren uit gans Europa.