Alle nieuws
NEWS

Agoria: Terugblik op de Factory of the Future Award!

Hand in hand successen vieren en innovatie bevorderen, het is een engagement waar Agoria trots op is. In februari bracht de non-profitorganisatie in de Event Lounge meer dan 700 innovatoren samen voor de 10de editie van de ‘Factory of the Future’-awards.

Dit evenement verzamelde de knapste koppen en de pioniers van de industrie, en gaf hen een platform om vernieuwende ideeën en indrukwekkende successen te delen.

De ceremonie bood volop gelegenheid om te vieren en inspiratie op te doen, en werd opgeluisterd door de aanwezigheid van Vlaams minister-president Jan Jambon en minister Willy Borsus. Hun deelname onderstreepte het belang van innovatie voor de economische en sociale ontwikkeling van ons land. Bij de laureaten was er dan weer erkenning en applaus voor de inspanningen en verwezenlijkingen van de pioniers die de grenzen van de technologie en de industrie verleggen.

Dit evenement bood de deelnemers ook buitengewone kansen om te netwerken en zo ideeën uit te wisselen en strategische partnerschappen aan te gaan voor de toekomst. Uit de gesprekken en presentaties kwamen de opkomende trends en toekomstige uitdagingen naar voor, en ze inspireerden alle aanwezigen om te blijven innoveren en de lat steeds hoger te leggen.

Bij Event Lounge bouwen we aan een mooiere toekomst, waar gedurfde ideeën en geavanceerde technologieën onze industrie en onze samenleving veranderen.

Zin om deel te nemen aan de volgende ‘Factories of the Future’? Ontdek de volledige agenda hier.